Zambijci trenirali na parkingu jer su im domaćini zaključali stadion! (VIDEO)

Meč poslednjeg kola u Grupi D afričkih kvalifikacija za SP imao neobičnu uvertiru

  • 0

Meč D Grupe afričkih kvalifikacija za SP u Brazilu između Gane i Zambije, završen pobedom domaćina 2:1, imao je neobičan uvod. Gostujući fudbaleri održali su kratak trening ispred stadiona u Kumasiju koji je bio zaključan, a zvaničnici Gane tvrde da je razlog to što su fudbaleri Zambije zakasnili dva sata.

Reprezentativci Zambije su posle petosatnog leta stigli u Akru, potom još sat do Kumasija, a kad im je predočeno da neće moći da održe trening na stadionu, stručni štab je odlučio da to uradi parkingu, valjda po rezonu "bolje išta nego ništa".

Međutim, posle samo deset minuta ugašeno je svetlo na parkingu, zbog čega je trening morao da bude obustavljen.

To je gledala i mnogobrojna publika, a navodno je neko iz mase pomorandžom pogodio napadača Zambije Džejmsa Kamangu, pa su onda svi ušli u autobus, kako bi izbegli povrede. Sve se ovo desilo ispred zvaničnika FS Gane, među kojima je bio i delegat utakmice Nikolas Musonje, koji su bespomoćno gledali kako velika grupa ljudi okružuje autobus.

U Gani, međutim, tvrde da je FS Zambije očajnički pokušao da predstavi Ganu u lošem svetlu i da isprovocira navijače i najavili su da će podneti prijavu zbog „lažnih tvrdnji” da su gosti morali da treniraju na parkingu ispred stadiona u Kumasiju.

Gane je pobedom obezbedila prvo mesto u grupi i plasman u baraž u kojem će buti određeni putnici za Brazil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA