FSS zvao Ivicu Jovanovića da sedne na klupu Orlova

Savez već stupio u kontakt sa zvanično najboljim srpskim trenerom u 2011. godini, a ukoliko pregovori ne daju željene rezultate, alternativa sadašnji v.d. selektora Radovan Ćurčić

  • 0

Trener kiparskog APOEL-a Ivica Jovanović prva je želja čelnika Fudbalskog saveza Srbije za novog selektora orlova. Jovanović je izbio u prvi plan nakon što je otpala mogućnost da A tim Srbije preuzme Siniša Mihajlović, čije finansijske zahteve u srpskoj kući fudbala nisu mogli da isprate.

FSS je već stupio u kontakt sa zvanično najboljim srpskim trenerom u 2011. godini, a ukoliko pregovori ne daju željene rezultate, alternativa Jovanoviću bio bi sadašnji v.d. selektora Radovan Ćurčić.

Reprezentacija Srbije sledeće nedelje dolazi na Kipar u sklopu mini turneje, na kojoj će odigrati dve prijateljske utakmice, s domaćinima i s Jermenijom i to će biti idealna prilika da čelnici Saveza sklope konačan dogovor s Jovanovićem.

Jovanović inače nikad nije obavljao trenerski posao u Srbiji, ceo dosadašnji radni vek proveo je na Kipru, a prilikom dodele nagrade za najboljeg srpskog trenera priznao je da mu je velika želja da jednog dana radi u domovini.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA