S kim će Ivković na Crnogorce? Imaćemo bar devet igrača spremnih za meč (VIDEO)

Lakše povrede Markovića, Nedovića i Bogdanovića, kao i velika minutaža Krstića na meču sa Letonijom odrediće na koliko igrača će selektor Srbije moći da računa na večerašnjem meču

  • 5

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković otkrio je da naš tim ima problema sa lakšim provredama igrača i nada se da će bar devet košarkaša biti spremno za duel sa Crnom Gorom večeras od 21.00 sat.

Probleme sa povredama imaju Stefan Marković, Nemanja Nedović i Bogdan Bogdanović, a svu trojicu muči skočni zglob koji su povredili na prethodnim mečevima.

- Imamo dosta posla da osposobimo tim za meč, da imamo sposobnih jedno devet do deset igrača. Videćemo koliko ćemo uspeti i zato ne želim da se bavim kalkulacijama - rekao je selektor Srbije.

Osim povređenih igrača, biće zanimljivo videti da li će selektor Ivković računati na ovom meču na Nenada Krstića, koji je na prethodnom duelu sa Letonijom igrao čak 34 minuta, što je mnogo više nego što igra u proseku.

Možda će ovo biti dobra prilika da konačno parket malo više osete Vladimir Štimac i Nemanja Krstić, kao i da Vasilije Micić dobije veću minutažu u organizaciji igre umesto Stefana Markovića.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    9. septembar 2013 | 16:00

    I jeli to izgovor pa da pobede Dukljani

  • Qrcevic

    9. septembar 2013 | 18:15

    Ma srbijanci ima da izgube sa 13 koseva mislim da oni i nezasluzuju prolaz nista lijepog nijesu pikazali a Bosna igra kao da su u nba ligi i smatrm da ce BOSNA osvojiti srebro u Sloveniji

  • ognjen

    9. septembar 2013 | 19:50

    dobro ti prognoziras to za BIH ne znam gdje si ranije prognozirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA