ŠTA ĆE OSTATI OD OFK BEOGRADA: Milinković se pokupio i otišao u Aris!

I dalje aktuelni trener ''romantičara'' i sportski direktor Zoran Lončar u utorak preuzimaju nove funkcije u grčkom prvoligašu i tako nastavljaju trend osipanja na Karaburmi, koju su već napustili mnogi fudbaleri

  • 3

OFK Beograd posle igrača ostaje i bez kompletnog stručnog štaba! I dalje aktuelni trener ''romantičara'' Zoran Milinković i sportski direktor Zoran Lončar napuštaju Karaburmu i sele se u grčki Aris.

Ovu neočekivanu vest preneli su grčki mediji, a sam Lončar je, takođe, potvrdio.

- Dogovorili smo se sa ljudima iz Arisa i krećemo za Solun. Trener Milinković će potpisati ugovor na godinu dana, a ja sam kao bivši igrač ovog kluba planiran na duži rok - rekao je Lončar za Sportal.

Svakako veliki udarac za OFK koji je u ovom prelaznom roku ostao skoro bez kompletnog tima jer su Karaburmu napustili Marko Pavlovski, koji je otišao u Porto, kapiten Nemanja Nikolić (Dinamo Minsk), Petar Grbić i Marko Petković koji su pojačali "večite", Veseljko Trivunović je otišao u Suboticu, a najnovije napuštanje ''romantičara'' delo je Saše Zdjelara, novog člana Olimpijakosa.

Kao glavni kandidati da naslede Milinkovića pominju se bivši treneri Slobodan Krčmarević, Dejan Švaba Đurđević, Stevica Kuzmanovski i Branislav Vukašinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA