Glamurozna Serena pozirala sa peharom US Opena! (FOTO)

Amerikanka ocenila da joj je pobeda u Njujorku spasila godinu, jer nije bila zadovoljna samo sa jednim osvojenim Gran slemom

  • 2

Najbolja svetska teniserka, Amerikanka Serena Vilijams osvojila je po peti put Otvoreno prvenstvo SAD. To je Sereni ukupno 17. trijumf u singlu na Gran slemovima, baš koliko ih ima i Rodžer Federer u muškoj konkurenciji.

Iako je nedavno u Parizu osvojila drugi put Rolan Garos, Serena nije bila zadovoljna učinkom u 2013.

- Osećala sam se skoro razočarano ove godine, da budem iskrena. Pobedila sam na Otvorenom prvenstvu Francuske, ali nisam bila zadovolna svojim izdanjima na Gran slemovima, na jednom čak nisam stigla ni do četvrtfinala. Definitvno, mnogo je bolji osećaj sa drugim osvojenim Gran slemom u godini - rekla je mlađa sestra Vilijams koja se potom osvrnula i na to što se izjednačila sa Federerom, iako muški i ženski tenis ne mogu da se porede.

- Čast je biti izjednačen sa Rodžerom. On je neverovatan takmičar, još igra i možda osvoji još trofeja. Neverovatno je konstantan, tako da smo imali različite karijere - ocenila je Serena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA