SLUČAJ ŠĆEPOVIĆ! Oterali ga iz Partizana da bi rušio rekorde po Španiji!

Da li su čelnici ''crno-belih'' napravili veliku grešku kada su Stefana pustili na pozajmicu u Sporting iz Hihona?

  • 4

Doskorašnji napadač Partizana, a sada Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović doživljava svoju fudbalsku renesansu na Iberijskom poluostrvu. Igrač kojeg su se ''crno-beli'' olako odrekli posle samo godinu dana (neigranja) nalazi se na korak da sruši rekord star 83 godine.

Naime, Šćepović je od dolaska u Hihon u prva četiri kola postigao po jedan gol i tako izjednačio rekord nekadašnjeg napadača Sportinga sa Tenerifa Huana Čika Dijasa iz 1930. godine. Redom su padali Kastilja, Rekreativo, Majorka i poslednja u nizu Ponferadina.

- Kada sam dolazio u Partizan, bio sam presrećan, a onda sam naišao na lošu reakciju navijača. Mislim da su ljuti zbog promašene šanse protiv AEL-a, ali moraju da shvate da se dešava da igrač promaši šansu - rekao je Šćepović za "Informer", i dodao:

- Navijači u Španiji ne zvižde. Evo, u poslednjem meču sam promašio šansu za pobedu, pa niko nije zviždao. Različit je mentalitet ljudi.

Poslednji bedem Šćepoviću u rušenju rekorda biće slavni klub sa ''Riazora'' Deportivo La Korunja koji 15. septembra gostuje Hihonu.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    10. septembar 2013 | 10:19

    Kod nas nije imo sa kim da igra kao u hihonu pa se utopio u sivilo tima

  • Kole=P.F.C.=

    10. septembar 2013 | 12:05

    Daleko mu lepa kuća...

  • vasa

    10. septembar 2013 | 13:52

    Stefan je teran iz Partizana zbog brata Drvenka... Navijaci su komentarisali "Zar jos jedan Scepovic?" iznervirani Drvenkovim igrama i zalaganjem... Inace, za razliku od brata Drvenka Stefan vec menja ko zna koji klub, daje golove, sto znaci da vredi cima ga traze... Brata Drvenka nisu mogli nikom da uvale, a istekao mu ceo cetvorogodisnji ugovor, sto je za Ginisa... Za razliku od brata Stefan zna da predribla igraca, postigne gol i sto je najvaznije – bori se celu utakmicu kao lav, uklizava na svaku loptu, trci... On je ispao kolateralna steta bratovih nastupa u Partizanu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA