• 2

I ZVANIČNO SMO NAJBRŽI: Telegraf i TopSpeed od sada zajedno za vas!

Dobro došli na sada i zvanično najbrži veb-portal u regionu - TopSpeed Telegraf. Od sada na jednom mestu sve o automobilima - promocije, ekskluzive, testiranja, foto-galerije, video-snimci, intervjui

  • 2

Dobrodošli na sada i zvanično najbrži veb-portal u regionu - TopSpeed Telegraf. Početkom 65. Međunarodnog salona automobila u Frankfurtu, jednog od najvećih dodađaja u automobilskoj industriji, obaveštavamo vas da od danas, na obostrano zadovoljstvo, započinje i saradnja između Telegraf.rs i TopSpeed medija, kao najkompletnijeg domaćeg medijskog sitema koji se bavi automobilskom i pratećom industrijom.
U okviru posebnog dela sajta svakodnevno ćemo donositi najaktuelnije informacije iz sveta automobilizma, motociklizma i nautike i objavljivati najekskluzivnije testove, video-snimke i intervjue sa svima koji nešto znače u automobilskoj industriji.


Ovim temama bavićemo se kroz ekskluzivne izveštaje sa najvažnijih manifestacija, salona i promocija, potom kroz testove i predstavljanja, kao i reportaže i priče, te razgovore s glavnim
akterima događaja.

Zastupljeni će biti događaji u inostranstvu, ali i kod nas, jer ćemo redovno istraživati i obaveštavati čitaoce o akcijama prodaje, zatim o najboljim uslovima kreditiranja, lizinga, osiguranja, kao što ćemo pratiti sve druge teme interesantne vozačima i kupcima vozila.
Projektom "TopSpeed Telegraf" kompletirali smo multimedijalnu ponudu oba informativna sistema i ona se sada izdvaja od konkurencije po svojoj širini, kvalitetu i sadržaju.
Zato, pratite nas redovno... Krećemo odmah punom brzinom!
(Telegraf)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima