Srbija spremna za Kanađane: Lomimo ih bez Viktora, ali s Novakom!

Selektor Dejvis kup reprezentacije optimista uoči starta polufinala u petak. Prvi dan je ključan, ocenjuju Tipsarević i Zimonjić

  • 0

US open smo arhivirali, Srbija je teniska zemlja, nema vremena za analizu. Dejvis kup reprezentacija od petka do nedelje bije bitku za ulazak u finale svetskog takmičenja. Kanađani su rival, a selektor Bogdan Obradović je optimista.

- Bićemo spremni za meč s Kanađanima. Treniramo punom parom i jedva čekamo da nam se pridruži Novak Ðoković. Žao mi je jedino što Viktor nije sa nama - rekao je Obradović na konferenciji za novinare u "Areni".

On je naglasio da je teren za meč sa Kanađanima izvanredan.

Janko Tipsarević je, takođe, uveren u pobedu Srbije.

- Verujem da će Srbija ostvariti pobedu. Što se moje igre tiče, vratilo mi se samopouzdanje i mnogo bolje igram posle Sinsinatija. Jutros smo nešto slabije trenirali jer smo gledali Novakov meč s Nadalom. Čini mi se da je u finalu presudila činjenica da je Novak imao manjak samopouzdanja - rekao je Tipsarević.

Nenad Zimonjić je naglasio da se nada pobedi, ali da stvari otežava činjenica što Ðoković dolazi kasno, i da će imati malo vremena za adaptaciju.

- Pored toga, Viktor nije s nama i to uveliko otežava naše opcije. Svakako da će konačan rezultat zavisiti u velikoj meri od rezultata prvog dana - rekao je najbolji srpski dubl igrač.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA