Tuča navijača Sarajeva i Slavije na prijateljskom meču!

Utakmicu koje je trebalo da prođe u prijateljskom duhu pokvarili navijače ekipe sa Koševa, napadom na simpatizere Slavije

  • 2

Pauzu u šampionatu Bosne i Hercegovine zbog obaveza reprezentacije Slavija i Sarajevo iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice koja je završena 0:0. Nakon 10 minuta zanimljive igre, u kojoj su oba tima pokazala želju za nadigravanjem, došlo je do privremenog prekida susreta zbog tuče navijača dva kluba, javio je Sporstki žurnal.

Na tribinama stadiona u Istočnom Sarajevu našla se grupa pristalica kluba sa Koševa. Bilo ih je oko 30. Smestili su se na zapadnu tribinu gde su bili i navijači Slavije, njih tri – četiri.

Ničim izazvani gostujući navijači su nasrnuli na tu domaće pristalica. Prema navijačima Sarajeva su tada krenuli i ostali prisutni na stadionu. Došlo je do bliskog kontakta ove dve grupe, u obračunu su se koristile i stolice sa na stadionu u Istočnom Sarajevu.

Na kraju su navijači Sarajeva uspeli da pobegnu sa tribina, da bi po izlasku sa stadiona kamenjem zasuli zapadnu tribinu.

Kamenice su padale i u neposrednoj blizini fudbalera. Sudija Vladimir Bjelica je igrače povukao prema sredini terena i pod svod zapadne tribine. Na svu sreću nije bilo povređenih ni navijača ni igrača.

(Telegraf.rs /Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zil

    11. septembar 2013 | 10:06

    Ti Sasko izgleda ne znas ni ko zivi u Istocnom Sarajevu, ccc!

  • Sasko

    11. septembar 2013 | 04:06

    Znaci sarajlije dobile batine u sarajevu lepo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA