Sudija zbog ćirilice prekinuo fudbalski meč u Hrvatskoj (FOTO)

Iako je sporan natpis na meču Petrova gora - Krnjak uklonjen, gostujući fudbaleri nisu želeli da se vrate na teren zbog straha bez obzira što u ekipi ima i Srba

  • 4

Skandal u Hrvatskoj! Zbog transparenta neuvredljivog sadržaja ispisanog ćirilicom, meč između NK Petrova gora - NK Krnjak 95 prekinut je od strane sudije, koji je tražio da se ćirilični natpis ukloni.

Pri rezultatu 5:0 za domaćina najpre je delegat ukazao na ''sporan'' natpis da bi sudija prekinuo meč sve dok se transparent nije uklonio. Međutim, tada gosti iz Krnjka nisu hteli da nastave meč.

Poruka koja se nalazila na transparentu ''Zelena 9-ka u ovaj grad vratiće se kad-tad" bila je upućena Nikoli Šimuliji koji ima kafić u u Vojniću pod nazivom ''Zelena devetka''. Ono što ''upada u oči'' jeste i natpis ''PFK'' na transparentu, što aludira da se radi o navijačima Partizana.

- Ženim se i odlazim malo u Nemačku i Australiju. Ovim transparentom drugovi su želeli da se oproste od mene i kafića koji zatvaram. Nema tu nacionalizma. U Vojniću ga nikada nije ni bilo - rekao je Šimulija za ''Večernji list''.

Zanimljivo, među igračima Krnjlka, pored Hrvata, igraju i Srbi, dok s druge strane u Vojniću igraju samo Srbi, ali im je trener Hrvat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    11. septembar 2013 | 12:43

    Eto hrvatsko cinizma i mrznje na delu po ko zna koji put!

  • Gg

    11. septembar 2013 | 12:16

    A igraci su p...e prodane...pa istrcao bih na teren ,pa nek mi daju otkaz i nikad vise ne igrao ...ccc

  • milos

    11. septembar 2013 | 12:56

    Ljudi nesreća je to velika!Mislite da je njima lako?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA