JOOOJ BOMBE: Bosanski komentator u histeriji: Izete, klanjam ti se! (VIDEO)

Poslušajte ludu proslavu gola Marjana Mijjlovića u šokantnoj pobedi BiH u Slovačkoj

  • 10

Bosanski komentatori su u transu ovih dana. Posle košarkaškog Edina Avdića, koji je na lud način proslavljao poene Bosne i Hercegovine protiv Litvanije, samo dan kasnije zablistao je i Marjan Mijajlović tokom pobede fudbalske reprezentacije BiH u Slovačkoj, kojom su se zapadne komšije približile Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Gol Izeta Hajrovića, koji je doneo preokret Bosancima u Slovačkoj (kasnije i pobedu 2:1), potpuno je poremetio komentatora koji je još od pre nekoliko godina poznat po "dranju": "Džeko, dijamantu".

Ovoga puta otišao je korak dalje, oduševljen posle bombe Hajrovića, te je usplahireno vikao.

- Izete, Izete, klanjam ti se. JOOOJ, bombe! - urlao je Marjan Mijailović, verovatno na opšte oduševljenje svih navijača u Bosni i Hercegovini.

Bosna i Hercegovina će istorijski rezultat imati priliku da overi u poslednja dva kola. Sve od nje zavisi. Ukoliko pobedi Lihtenštajn kod kuće i Litvaniju u gostima, sve je gotovo, BiH ide u Brazil!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • direktor

    11. septembar 2013 | 10:41

    Ovo se zove konentator a ne ovi nasi kao da sahranu prenose ....

  • LUNI70

    11. septembar 2013 | 13:45

    @Miloš. Miloše,možemo da ih ne volimo i da budemo ljubomorni,ali ovaj lik komentariše srcem i meni je skroz gotivan. Možda je "budala" kako ti kažeš,ali totalno pozitivna budala.

  • nidzo

    11. septembar 2013 | 11:07

    Izet Fazlinović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA