FIFA: Gol Bosanca je lepši od bombe Kolarova! Da li je? (VIDEO)

Aleksandar Kolarov zadivio je naciju kada je sa 25 metara poslao pravi projektil u mrežu Velsa i podsetio na stare dane, ipak, najlepši gol osmog kola delo je Bosanca Hajrovića

  • 14

Upravo je završeno osmo kolo kvalifikacija za svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine, a evo dokaza  da bomba srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova nije jedino što je moglo da se vidi na utakmicama širom Evrope.

FIFA smatra da je istorijski gol Izeta Hajrovića najlepši momenat sinoćnih kvalifikacija, a koliko je odluka čelnika FIFA bla teška prosudite sami.

Udarna igla Mančester junajteda i najbolji strelac engleske Premijer lige prethodne sezone, pokazao je da je spreman za nove fudbalske čarolije nakon što je spakovo dva gola u mrežu Andore za overu plasmana "Lala" na SP, od čega je prvi pogodak prava majstorija.

Iako utakmica između Velsa i Srbije nije imala takmičarski značaj "bomba" Aleksandra Kolarova svakako spada u jedan od najlepših pogodaka.

Francuzi su savladali Belorusiju u gostima rezultatom 4:2, a ovosezonski džoker Sitija Samir Nasri "opomenuo" je trenera Pelegrinija da bi mogao ozbiljnije da računa na njega u narednim mečevima "građana".

Gol koji je možda i najviše namučio čelnike FIFA pri odluci stiže nam iz Sankt Petersburga odakle je Rusija ispratila Izrael sa tri komada u mreži (3:1). Ova "lepotica" delo je Aleksandra Kokorina napadača Moskovskog Dinama.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA