Krmpotić nasledio Milinkovića na klupi OFK Beograda

"Romantičari" predstavili novog trenera, koji ih je pre više od decenije, u prvom mandatu na Karaburmi, izvukao iz krize slične trenutnoj

  • 1

Zlatko Krmpotić novi je trener OFK Beograda, objavljeno je na klupskom sajtu. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i povremeni reprezentativac Jugoslavije ima pred sobom ozbiljan zadatak, da "romantičare" izvede iz krize, a ovo mu je drugi put da dolazi na kormilo kluba sa Karaburme.

OFK Beograd u prva četiri kola Jelen Super lige osvijio je samo tri boda i zabeležio tri uzastopna poraza.

- Cenim OFK Beograd i ljude koji rade u njemu. Pored rezultatske krize od tri poraza, verujem da mogu da iznesem sve probleme, motivisan sam da radim i da napravim dobar rezultat, 1999. godina je jedna od svetlijih u mojoj karijeri, tim je bio i slabiji nego sada i pratili su ga lošiji rezultati nego ove godine, preuzeo sam ga kada smo bili pretposlednji, a otišao sam sa četvrte pozicije. Ovo je mlad i perspektivan tim, koji će dati rezultate u budućnosti i mislim da ću sa pomoćnicima uspeti da dovedem klub na mesto koje zaslužuje - izjavio je Krmpotić.

Dobrodošlicu novom treneru je prvi poželeo predsednik UO Zvezdan Terzić, ali se osvrnuo i na situaciju oko prethodnika:

- Zoran Milinković je imao čvrst ugovor sa OFK Beogradom, ali je dobio primamljivu ponudu grčkog Arisa i naravno, mi smo mu izašli u susret. Uz veliko zadovoljstvo da pored afirmacije igrača, možemo da kažemo da uspevamo da afirmišemo i trenere, te je OFK Beograd pokazao još jedanput da je jedna dobra odskočna daska daljim karijerama svih njih. Cilj OFK Beograda je uvek isti, a to je vrh tabele. Prošle godine smo bili peti i igrali polufinale kupa Srbije. Sve ispod toga ćemo smatrati neuspehom - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs / Izvor: ofkbeograd.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban kragujevac

    12. septembar 2013 | 04:11

    Al ce da se usrece sa ovim prevarantom.. Auuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA