Kasiljas u Dortmundu od januara?

Kako istražuje "Bild", Iker Kasiljas od početka sledeće godine bi mogao da zameni Vajdenfelera na golu Borusije iz Dortmunda

  • 1

Iker Kasiljas u Dortmundu? Sasvim je moguće s obzirom na malu minutažu u Madridu. Prema saznanjima nemačkih medija,  dortmundska Borusija kontaktirala je sa čelnicima madridskog Reala o pitanju prelaska golmana i kapitena Ikera Kasiljasa u redove vicešampiona Evrope.

Iako se mislilo da su u pitanju samo glasine, nemački mediji najavljuju da bi do tansfera, ipak, moglo doći.

"Milioneri" na golu imaju sigurnog Romana Vajdenfelera, a ko bi kome bio zamena u slučaju dolaska kapitena španske reprezentacije, pravo je pitanje.

Kailjas ima ugovor sa Realom do 2017. godine i svega je godinu dana mlađi od Vajdenfelera, koji se obavezao na vernost Dortmundu do leta 2016. godine.

Ono što najviše potkrepljuje spekulacije jeste činjenica da naslednik Murinja na klupi madriđana Karlo Ančeloti stavlja Kasiljasa u drugi plan, te je u poslednjoj utakmici i pobedi Reala sa 1:0 nad Granadom među stativama bio Diego Lopez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA