STOJANOVIĆ: Rođendan Marakane ne sme da nas poremeti!

Trener Zvezde želi samo pobedu protiv Donjeg Srema u nedelju, makar i sa rezultatom 1:0

  • 0

Trenera fudbalera Crvene zvezde Slavišu Stojanovića na predstojećem meču sa Donjim Sremom zanima pobeda, ali i da vidi rezultate mini-priprema uz očekivano poboljšanje u igri.

- Posle 14 dana napornog rada, opet smo u takmičarskom ritmu. Želimo da osvojimo nova tri boda i to nas jedino zanima. Koliko smo dobro radili na pripremama na Tari, videće se na terenu - rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu "crveno-belih".

Uoči predstojećeg meča sve ljubitelje i članove kluba FK Crvena zvezda očekuje jubilej.  "Marakana" slavi 50 godina od izgradnje, a Stojanović upozorava da euforija ne sme da omete ekipu.

- Slavljenička afmosfera je dobrodošla, ali ne sme da nas omete. Bitna je igra ekipe i pobeda, broj golova mi nije važan. Samo želim da pokažemo zrelost i bolju fizičku spremnost nego do sada - istakao je Stojanović.

Napadač "crveno-belih" i mladi reprezentativac Luka Milunović potpuno se oporavio od povrede, te se očekuje njegova veća minutaža već na ovom susretu.

- Verujem da će biti dobra utakmica, prošle godine je Donji Srem pokazao karakter. Nadam se dobro popunjenim tribinama. Svestan sam da me je povreda kolena izbacila iz tima, ali sam iz nje izašao još jači. Daću maksimum koliko god da budem igrao - poručio je Milunović.

Meč petog kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Donjeg Srema igra se u nedelju od 19 sati na "Marakani", a s obzirom na slavlje, ulaz na stadion Crvene zvezde biće besplatan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA