Još neizvesno ko će da trenira Milijaša

Vulverhempton bi trebalo do subote da imenuje novog trenera

  • 0

U engleskom fudbalskom prvoligašu Vulverhemptonu ranije su saopštili da će novog trenera da imenuju do susreta s Njukaslom u prvenstvu 25. februara. Irac Mik Mekarti je smenjen pre osam dana, posle teškog poraza kod kuće protiv Vest Bromvič Albiona (5:1).

Poslednje u nizu imena koja su se pominjala za Mekartijevog naslednika u timu u kojem igra srpski internacionalac Nenad Milijaš jeste Brajan Mekdermot, nekadašnji fudbaler Arsenala, koji je sada trener drugoligaša Redinga.

S obzirom na to da njemu ugovor ističe kroz godinu, Vulverhempton bi morao da odreši kesu da bi ga doveo već ovih dana. To neće biti lako, pošto se Reding bori za ulazak u Premijer ligu.

Alan Kerbišli, koji je trenirao Čarlton i Vest Hem, ali je u najjačoj engleskoj ligi poslednji put radio 2008, odbio je punudu "vukova". Bivši trener Kvins Park Rendžersa Nil Vornok preuzeo je Lids. Pominjani su i nekadašnji strateg Sanderlenda Stiv Brus i Urugvajac Gustavo Pojet, koji je svojevremeno igrao u Čelsiju, šef stručnog štaba drugoligaša Brajtona.

Vulverhempton je u opasnoj zoni. Ima 21 bod kao i KPR i Blekburn. Pretposlednji Bolton ima 20, a poslednji Vigan 19. Ispadaju tri najlošija tima.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA