LOVERNJ: Ne plašim se rvanja sa Katićem i Gagićem (VIDEO)

Krilni centar selekcije Francuske i Partizana kaže da jedva čeka duel sa reprezentacijom Srbije u kome će se boriti pod košem sa klupskim drugom i centrom Crvene zvezde

  • 0

Košarkaš Partizana i reprezentacije Francuske, Žofri Lovrenj svestan je da ga u nedelju na Evrobasketu čeka težak duel sa centrima Srbije Raškom Katićem i Đorđem Gagićem.

Lovernj je istakao da se ne plaši tog duela jer je već vodio bitku sa Katićem tokom sezone, a da je sa Gagićem dobar drug.

- Biće veoma zanimljiva utakmica, veoma teška, ali mi želimo da pobedimo i jedva čekam taj meč. Mi smo pobedili Letoniju i plasirali se u četvrtfinale, a sada ćemo videti sa koje pozicije - rekao je Lovernj.

Na pitanje da li se plaši duela sa Raškom Katićem, sa kojim se "rvao" prošle sezone u duelima Partizana i Crvene zvezde, ili možda sa Gagićem, koji igra na poziciji krilnog centra, Lovernj je rekao:

- Ne, naravno sa Gagićem sam trenirao i igrao zajedno celu godinu, a protiv Raška sam već igrao tako da se ne plašim tih duela. Srbiji treba ta pobeda, jer su odigrali loše sa Ukrajinom - rekao je krilni centar Francuske.

Derbi meč druge faze između Srbije i Francuske počinje u nedelju od 21 čas.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA