Bogdanović za Telegraf: Hoćemo Italiju u četvrtfinalu! (VIDEO)

- Druga grupa je veoma ujednačena, ne zna se do kraja ko će proći u četvrtfinale, mada sudeći po dosadašnjim igrama, najviše šansi da nam bude rival ima Italija - rekao je bek Srbije

  • 0

Mladi bek košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović ocenio je trijumf nad Francuskom u poslednjem meču grupne faze Evrobasketa kao veliki, jer se radi o ekipi koja ima veliki broj kvalitetnih NBA igrača.

Bogdanović je istakao da ih sada očekuje četvrtfinale kao najbitniji meč na šampionatu, i dodao da možda najviše šansi da nam bude rival ima selekcija Italije, koja se bori za plasman na četvrto mesto.

- Francuzi mogu mnogo bolje da odigraju, ali ovo je za nas veliko iskustvo da igramo protiv igrača koji igraju NBA već dugo godina, tu mislim na Parkera najviše - kaže Bogdanović.

- Što se tiče četvrtfinala, ja mislim da najviše šanse ima Italija, ali to je košarka, nikad se ne zna. Belgija je pobedila Letoniju iako joj ništa nije značilo, a Letonija je ispala - rekao je Bogdanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA