Da li Ronaldo postaje hipster? (FOTO)

Na potpisivanju novog ugovora za Real Madrid mašina za golove Kristijano Ronaldo pojavio se sa novim stajlingom i iznenadio sve prisutne

  • 3

Još jednom je Kristijano Ronaldo zadovoljio svoj ego, produžio je ugovor sa Realom do 2018. godine i postao najplaćeniji igrač Primere.

Tek da ne bude sve po starom, na svečanosti prilikom potpisivanja ugovora na "Santijago Brnabeu" Portugalac se pojavio sa naočarima za vid.

Da li su mu naočare zaista potrebne ili je tek željan promene u svom već dovoljno ulickanom imidžu, Ronaldo je izabrao okrugle okvire koje u današnje vreme uglavnom nose urbani tinejdžeri širom sveta, a nazivaju se "hipsterima".

Čini se da fenomenalni dribler nije mogao da podnese vanzemaljsku popularnost tek pridošlog Gereta Bejla, pa je našao način da ponovo iskoči u prvi plan.

Najbolji fudbaler planete za 2008. godinu dobijaće 17 miliona evra po sezoni i na taj način će biti bogatiji za milion od svog velikog suparnika iz Barselone Lionela Mesija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA