NFL: Stilersi startovali sa dva poraza posle 11 godina!

Sinsinati Beglasi ostvarili prvi trijumf (20:10) i sprečili goste iz Pitsburga da poentiraju u čitavom drugom poluvremenu

  • 0

U poslednjem meču drugog kola NFL šampionata Sinsinati Bengalsi savladali su kao domaćini Pitsburg Stilerse sa 20:10, čime su ostvarili prvu pobedu u sezoni.

Stilersi su prvenstvo počeli sa dva uzastopna poraza, prvi put od 2002. Nekad šampionski napad, koji predvodi kvoterbek Ben Rotlisberger, u drugom poluvremenu  nije zabeležio ni poen. Pitsburgu je dvaput preoteta lopta u prilikama za poentiranje, a čak u sedam od ukupno 12 poseda lopte, gosti nisu uspeli da osvoje novi prvi pokušaj.

Rotlisberger je bacio 251 jarda uz tačdaun i presečen pas, dok je njegov kolega sa suprotne strane, Endi Dalton, bacio 280 jardi dodavanje za tačdaun. Debitant Đovani Bernard, raningbek Sinsinatija, postigao je prve tačdaune u karijeri, prvo trčanjem od sedam jardi (meč je završio sa 38 jardi iz osam nošenja) i jedinim hvatanjem na meču, od 27 jardi.

O dominaciji domaćina svedoči i podatak da je napad Bengalsa osvojio je ukupno 407 jardi, naspram 278 Stilersa, ali igrači Sinsinatija, koji su neretko na glasu po nedisciplini i van terena, imali su 84 jarda kazne, što ih je veriovatno koštalo još nekog poena.

Rezultate ostalih mečeva drugog kola možete da pogledate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA