Košarkaš Crne Gore: Braćo Srbi, razbijte Špance! (FOTO)

Podrška sa svih strana: Bojan Dubljević poželeo Anđušiću i Nedoviću da večeras naprave ono nemoguće i izbace "furiju" s Evrobasketa

  • 13

Meč Srbije i Španije u Stožicama (17.30) očigledno trese Evropu. Košarkaško četvrtfinale Evrobasketa izazvalo je reakciju i crnogorskih košarkaša, koji će biti uz Srbiju, ekipu koja je bila ispred njih u prvoj fazi Evropskog šampionata.

Bojan Dubljević, centar bivše jugoslovenske republike i doskorašnje "sestre" Srbije - Crne Gore, javno je izrazio nadu da će njegova braća Srbi pobediti aktuelnog ervopskog prvaka i nastaviti put ka medaljama.

- Ajmo braćo Srbi, uradite nemoguće - napisao je Bojan Dubljević, pomenuvši u tvitu Danila Anđušića i Nemanju Nedovića, koji će večeras imati težak posao protiv verovatno najjače ekipe na Evropskom prvenstvu.

Bojan Dubljević, član Valensije, tokom karijere je igrao za Budućnost i Ibon iz Nikšića, a na prvenstvu u Sloveniji je prosečno beležio 10,2 poena po meču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    18. septembar 2013 | 14:54

    Шта смо ми Црногорци него Срби!? Црногорци,Србијанци,Крајишници,Херцеговци - СВИ СМО СРБИ, МОРАМО СЕ ДРЖАТИ ЗАЈЕДНО и тако ЗАЈЕДНО ДА ПРКОСИМО ДУШМАНИМА,који покушавају да нас заваде! ПОЗДРАВ ИЗ КРШЕВИТЕ, ПОНОСНЕ ЦРНЕ ГОРЕ !

  • Bojan

    18. septembar 2013 | 13:51

    Kralj

  • Ja I Samo Ja

    18. septembar 2013 | 14:04

    Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA