RUBIO I RODRIGEZ: Pobedili smo velikog rivala i nećemo se zaustaviti

- Pružili smo maksimum, svi smo veoma iscrpljeni, kada sam seo na klupu jedva sam disao - rekao je Rodrigez (22 poena) posle meča u Ljubljani

  • 1

Aktuelni šampion Evrope "prošetao" se pored Srbije u osmo uzastopno polufinale Evrobasketa, a jedan od "dželata" mladih košarkaša Dušana Ivkovića bio je Serhio Rodrigez. On je sa 22 poena bio najefikasniji u dresu "furije" i posle utakmice je konstatovao da je ekipa odigrala bez greške i da će u nastavku šampionata imati još više samopouzdanja.

- Osećali smo se dobro na terenu, bili smo u pravom ritmu. Ovaj meč će nam popraviti samopouzdanje i poboljšati timski duh, jer smo savladali velikog rivala. Pružili smo maksimum, svi smo veoma iscrpljeni, kada sam seo na klupu jedva sam disao - rekao je Rodrigez posle meča u Ljubljani.

Riki Rubio, košarkaš Minesote, bio je za naše bekove nepremostiva prepreka. On insistira da Španija ne želi da se zaustavi na ovoj pobedi.

- Cela ekipa je odigrala odličnu utakmicu. Došli smo da igramo našu igru i uspeli smo u tome. Teško je reći da smo odigrali perfektno, ali bili smo na visokom nivou. Ne želimo da se zaustavimo na ovome - kazao je španski plej Riki Rubio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije1989

    18. septembar 2013 | 20:40

    Vi ste sve use re ispucali u ovom mecu sledeci mec protiv dobre reprezentacije gubite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA