OČAJNA SRBIJA SE PREDALA SLOVENCIMA! U subotu na život i smrt za sedmo mesto! (FOTO)

"Orlovi" ostavili srce u svlačionici i doživeli novi debakl. Slovenija je posle ubedljive pobede (92:74) već u Španiji, mi moramo da se čupamo u poslednjoj utakmici.

  • 11

Glupo je što smo uopšte borbom nazvali meč Srbije i Slovenije u najavi, koji je odlučivao o putniku na Svetsko prvenstvo, jer je domaćin bez otpora Srbije lako obezbedio borbu za peto mesto i direktan plasman na SP 2014. godine u Španiji.

 

Srbija? Srbija će u subotu igrati meč na život ili smrt protiv poraženog iz duela poraženih Ukrajina/Hrvatska i Litvanija/Italija. Ukoliko taj susret izgubi, doživeće fijasko neplasmanom na prvenstvo u Španiji naredne godine.

 

To nam u ovom trenutku najmanje treba...

 

 

Ali posle ubedljivih 92:74 (30:16, 23:19, 18:20, 21:19) za Slovence, bojimo se da bilo šta prognoziramo pred taj odlučujući susret koji će početi u 17.30 sati.

 

Orlovi Dušana Ivkovića zaboravili su srce u svlačionici, izašli bez ikakve želje da zacele rane posle debakla protiv Španije.

 

 

Zaboravili su kako se gine za nacionalni grb i koliko god da su mladi i neiskusni, igra koju su pružili "Krstić i sinovi" mora se okarakterisati kao sramotna u ova dva dana.

 

Džaba dva puta prvi u grupama, pobede nad Litvanijom i Francuskom!

 

Od prvog minuta slabo popunjenih Stožica (oko 3.000 ljudi) jasno je bilo ko više želi da pobedu. Domaćin je igrao košarku, Srbi su bili nemi posmatrači, a samo je kapiten Nenad Krstić pokušavao da bude lokomotiva za buđenje zaspalih momaka kojima smo do pre dva dana prognozirali i medalju (?!) u Sloveniji.

 

 

Ako je ikome bitno: Krstić 16 poena, Gagić 12, Bogdanović 11. Šut za tri 2 od 18, iz igre 24/64...

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    19. septembar 2013 | 14:52

    Posle OI nema ni svetskog prvenstva...ali dobro makar smo se na ovo jedva kvalifikovali. Dudo majstore !!!!!

  • Aleksandar KM

    19. septembar 2013 | 17:15

    Kakva nam je drzava,takva nam je i reprezentacija.

  • Roki

    19. septembar 2013 | 16:23

    Danasnja omladina je dobra u kunzumiranju droge alkohola .Mafijaskih polova sve sem sporta. Nikad goru kosarku nisam.gledao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA