NAĐ: Zvezda mora da plati obeštećenje za Šiškova!

Sportski direktor Partizana istakao da ''crno-beli'' ne žele da zadržavaju igrača koji neće da igra za njih i dodao da će komšije morati da plate ''krađu'' fudbalera

  • 5

Informacija da će talentovani fudbaler Partizana Marko Šiškov preći u Crvenu zvezdu izazvala je veliku pažnju u javnosti, a sportski direktor "crno-belih" Albert Nađ objasnio je celu situaciju.

- Situacija oko njega je takva da dečko nije želeo da potpiše stipendijski ugovor. Direktor omladinske škole Momčilo Vukotić je obavio razgvor sa roditeljima, jer je fudbaler maloletan, i ponudio stipendijski ugovor, ali su roditelji to odbili - rekao je Nađ za Mozzartsport, i dodao:

- Zašto bi onda Partizan zadržavao nekoga ko nema interes da igra u njemu? U ovom slučaju ne možemo da ga zadržimo, ali možemo da dobijemo obeštećenje prema propisima, i to na zimu, kad njegov novi klub Crvena zvezda bude želela da ga registruje - zaključio je Nađ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    19. septembar 2013 | 16:42

    platice ti injekciju za rast

  • Milan

    19. septembar 2013 | 17:36

    Nadju nemojte da primate igtrace u omladinsku skolu ako nvijaju za zvezdu.Neka trenira u Sopot.Cim ga namirisete da je gan najuri iz Partizana na vreme

  • SIKTER

    19. septembar 2013 | 17:08

    Idi bre Nadj ne lupetaj, odakle da ti plate kad su svorc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA