Kimi uhapšen u Makedoniji i ekspresno izručen Srbiji!

Zbog pretnji novinarki Brankici Stanković priveden Miloš Radisavljević Kimi, jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz"

  • 2

Jedan od vođa "Alkatraza", navijačke grupe Partizana, Miloš Radisavljević Kimi izručen je večeras Srbiji, saopšteno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije.

Radisavljević je srpskim vlastima predat oko 19 sati na granici, rečeno je u kancelariji portparola makedonskog MUP-a Ive Kotevskog.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ranije danas je saopštio da je Radisavljević, za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne i vršenja drugih krivičnih dela, uhapšen oko 14 sati u Skoplju.

Radisavljević je u avgustu 2010. bio osuđen na 16 meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti novinarke Brankice Stanković.

Apelacioni sud je kasnije ukinuo deo presude za pretnje novinarki, dok je ostala presuda od šest meseci za nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    21. februar 2012 | 20:42

    Sto je najgore on nije ni pevao to vec smirivao ljude da prestanu da pevaju a ispao najkrivlji..ipak treba drzava na nesto da skrece paznju.

  • ubij srbina

    21. april 2012 | 04:16

    seljačina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA