BOGDANOVIĆ: Izgleda da se nismo oporavili od poraza od Španije (VIDEO)

- Ušli smo bez koncentracije u meč, pravili lake faulove i ispadali u odbrani jedan na jedan, ali moramo nekako da se oporavimo i da ovu epizodu na Evrobasketu završimo srećno - rekao je bek Srbije.

  • 1

Bek košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, nije mogao da objasnio zašto takav pad u igri naših košarkaša koji su ponovo, maltene bez borbe, poraženi od Slovenije.

- Izgleda da nismo uspeli da se oporavimo od poraza od Španije, iako je Slovenija imala mnogo teži meč od nas, ali su nas opet pobedili. Ali, očigledno su bili spremniji i skoncentrisaniji od nas - objašnjava Bogdanović.

-Mi smo pravili neke faulove brzo, gubili lopte, ispadali u odbrani jedan na jedan. Ozbiljna je to ekipa -kaže Bogdan i dodaje:

- Moramo da se skupimo da odigramo tu poslednju utakmicu da se bar serećno završi ova epizoda i da se plasiramo na Mundijal. Imamo dan pauze i moramo da se oporavimo. - rekao je Bogdanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    19. septembar 2013 | 17:57

    Ako ste danas igrali onako bedno zbog izgubljene utakmice sa Spancima, mislim da je najbolje da pitate Djokovica za savet! Kako brzo zaboraviti na poraz! Mislim da bi vam dosta pomogao. :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA