NFL: Endi Rid i Kanzas siti slavili u Filadelfiji! (FOTO) (VIDEO)

Trener Čifsa trijumfalno se sa novim klubom vratio u grad u kojem je proveo 13 godina i pokazao da još nije za penziju pobedom sa 26:16. Iglsi u poluvremenu povukli iz upotrebe dres nekadašnjeg kvoterbeka Donovana Mekneba

  • 0

Kanzas siti čifsi fenomenalno su startovali u novij NFL sezoni i zabeležili i treću uzastopnu pobedu sa 26:16 u Filadelfiji protiv Iglsa.

Najsrećniji u timu Čifsa verovatno je trener Endi Rid, koji se trijumfalno vratio u grad u kojem je proveo 13 uglavnom uspešnih sezona, ali nikada nije osvojio Superboul. Utakmica je imala i malu svečanost u poluvremenu, povučen je iz upotrebe dres dugogodišnjeg kvoterbeka Donovana Mekneba, koji je sa Ridom zabeležio nebrojene pobede, ali su uvek ostajli "kratki" u plej-ofu.

Ključ trijumfa gostiju bila je odbrana koja je čak pet puta preotimala loptu igračima Filadelfije, od čega triput kvoterbeku Majklu Viku, koji je povrh svega sekovan pet puta. Defanzivac Kanzas sitija Erik Beri postigao je defanzivni tačdaun vraćanjem presečenog pasa 38 jardi u prvoj četvrtini i to je umnogome odredilo dalji tok meča.

Iglsi su istrčali impresivnih 260 jardi, ali to nije moglo da nadoknadi brojne greške koje su počinili i sezona im je već na rubu kolapsa, za razliku od Kanzas sitija, koji je sa Ridom i novim kvoterbekom Aleksom Smitom ostavio u prva tri kola utisak ekipe koja sigurno ide u plej-of.

Smit protiv Iglsa nije blistao, ali izbegao je da napravi greške koji bi mogle skupo da koštaju njegov tim iako je bio pod stalnim pritiskom: kao i Vik sekovan je pet puta, a ako odbrana Čifsa, koja je primila samo 34 poena iz tri utakmice, nastavi u tom stilu doigravanje će postati i realnost.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA