Gosti iz EA zadovoljni pripremama Beograda za EP u krosu!

Predstavnici Evropske atletske federacije posetili su glavni grad Srbije i tokom dva dana boravka i razgovora s organizatorima uverili su se da se sve odvija kako treba

  • 1

Povodom SPAR Evropskog prvenstva u krosu, koje će biti održano 8. decembra, eminentna delegacija Evropske atletske federacije posetila je Beograd i to u sastavu: Jens Bonami, predstavnik Omege, poznatog  merioca vremena, Masimo Manjani, tehnički delegat, a tu su bili i operativci federacije Selija Mendes i Nikolas Lonoa.

Razlog dolaska bio je utvrđivanje kako napreduje organizacija EP u krosu i način realizacije tehničke organizacije TV prenosa i merenja rezultata na takmičenju.

Delegacija je obišla objekte i tokom dva dana održala nekoliko sastanaka. Primili su ih Slobodan Branković, direktor EP u krosu, Ana Todorić, koordinator projekta, Milena Acić, direktor takmičenja, Predrag Momirović, pomoćnik direktora, Nikola Bilanović, IT menadžer, Dragana Nestorović, menadžer tehničkog informativnog centra, kao i predstavnici RTS-a.

Zadovoljni viđenim, gosti su otputovali iz Beograda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :D

    20. septembar 2013 | 18:00

    Videh naslov EA i odma' sam rekao u sebi: EA SPORTS! It's in the game!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA