Partizan bolji od Điangsua, Babić i Babović strelci

Kineska ekipa zamenila je iranski Sepahan, koji je odbio da igra s Partizanom zbog izraelskog trenera Avrama Granta, pre deset dana u prijateljskom meču izabranici Dragana Okuke savladali Crvenu zvezdu 2:1

  • 0

Fudbaleri Partizana odigrali su još jedan prijateljski meč na pripremama u Antaliji, a protivnik je bio kineski Đangsu. "Crno-beli" su slavili 2:0 i tako prekinuli niz od dve utakmice bez pobede (Horsens 0:0, Šahtjor 1:2). Golove za šampiona Srbije postigli su Babić u 17. i Babović u 90. minutu.

Trener Avram Grant izveo je na početku susreta sledeći tim: Petrović, Ostojić, Anderson, Stanković, Lazevski, Saša Marković, Smiljanić, Babić,Saša Ilić, Diara, Eduardo.

U drugom delu igrali su još Stojković, Miljković, Rnić, Stanković, Volkov, Kamara, Babovića, Vukić, Tomić, Ninković, Lazar Marković i Manga.

Kineska ekipa zamenila je u ovom meču iranski Sepahan, koji je odbio da igra s Partizanom zbog izraelskog trenera Avrama Granta. Đangsu je, pre deset dana, u prijateljskom meču na istom terenu savladao Crvenu zvezdu 2:1. Kineze s klupe predvodi srpski stručnjak Dragan Okuka, a prvotimac je bivši napadač "crveno-belih" Aleksandar Jevtić.

Partizan je od 37. minuta imao prednost igrača više, pošto je isključen defanzivac Đangsua Danalače.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA