Reprezentativci Srbije na izložbi o uspesima jugoslovenske košarke (FOTO)

Izložba "Živeo život" predstavlja prizore iz bivše Jugoslavije a zbog Evrobasketa proširena je segmentom koji se bavi uspesima nekadašnje zajedničke košarkaške reprezentacije

  • 1

Slobodno prepodne pred odlučujuću utakmicu za sedmo mesto na Evropskom prvenstvu u Sloveniji stručni štab i reprezentativci Srbije iskoristili su da posete izložbu "Živeo život", koja je postavljena u sklopu dvorane "Stožice" u Ljubljani, objavljeno je na sajtu KSS.

Izložba  predstavlja prizore iz bivše Jugoslavije, a zbog Eurobasketa 2013 organizatori su postavku proširili novim segmentom pod nazivom "Devet veličanstvenih". Ovaj segment se bavi najvećim uspesima jugoslovenske košarkaške reprezentacije od 1950. do 1990. godine, prati generacije trenera i igrača koji su osvajali trofeje i medalje na najvećim takmičenjima širom sveta.

Možda to inspiriše srpske košarkaše da savladaju Italiju u borbi za sedmo mesto i bar izbore učešće na sledećem svetskom prvenstvu, posle dva debakla u nokaut fazi, protiv Španije i Slovenije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izbor: KSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA