Partizan namučio Real, Vujošević zadovoljan

Vicešampion Evrope je početkom odlučujuće četvrtine došao do osetnije prednosti koju je sačuvao do samog kraja 75:66

  • 0

Košarkaši Partizana poraženi su od vicešampiona Evrope. Madridski Real je slavio rezultatom 75:66 (15:17, 16:16, 31:33, 23:20, 21:13) u drugom meču na turniru "Kosta del Sol" u Malagi.

Srpski šampion je odlično počeo meč, držao ritam i prvu deonicu rešio u svoju korist. Izjednačena igra viđena je u nastavku, a španski tim je početkom odlučujuće četvrtine došao do osetnije prednosti koju je sačuvao do samog kraja.

Najefikasniji u timu Partizan bio je Bezbradica sa 16 poena, 14 je postigao Milosavljević, a po 11 Musli, Vesterman i Kinsi.

- Još jedna izuzetno jaka provera za naš mladi tim, protiv aktuelnog šampiona Španije Real Madrida. Ponovili smo niz dobrih stvari kada je u pitanju naša igra, tu mislim na jučerašnji susret sa Unikahom - istakao je trener Partizana Duško Vujošević za klupski sajt.

- Odlična kontrola ritma, dobra koncentracija i pristup igrača, koji su pokazali da u nekim okolnostima koje nisu bile najsjajnije večeras da mogu da se nose sa ekipom Reala. Možemo da budemo zadovoljni sa dosadašnjim tokom priprema i sa onim što je ovaj mladi tim pokazao u toku ove četiri utakmice. Sutra, nakon dana pauze, nastavljamo sa treninzima i očekuju nas još dve utakmice u Španiji.

U nastavku turneje po Španiji "crno-bele" očekuju mečevi sa Lokomotivom Kubanj i Gran Kanarijom.

Partizan: Milisavljević, Mićović, Bezbradica 16, Milutinov (nije igrao), Vesterman 11, Dalo 4, Milosavljević 14, Malešević, Musli 11, Šalić 1, Andrić 2, Kinsi 11.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA