ŠTIMAC: Neka je sramota one što su nas vređali i psovali! (VIDEO)

Možda neki od nas ovde nisu takva zvezda kao Pau Gasol, ali smo došli i pošteno se borili za našu zemlju i zato nismo zaslužili sve to

  • 10

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Štimac rezignirano je prozvao navijače našeg tima koji su psovali igrače i zviždali kada su igrali loše, i rekao da treba da ih je sramota. Štimac je rekao da možda u ovom timu nisu najbolji srpski ili evropski igrači, ali da su svi koji su tu odvojili celo leto i dali sve od sebe za nacionalni dres.

- Čestitao bih momcima, posle dva ubedljiva poraza, gde nismo odigrali kako treba, a i ekipe su bile jake, uspeli smo da se podignemo i pobedimo u bitnoj utakmici. Ova ekipa će biti ozbiljnija na sledećem prvenstvu, to je sigurno - kaže Štimac, i dodaje:

- Hteo bih da se zahvalim ljudima koji su nas bodrili i kad smo gubili sa 35 razlike od Španije, posle i od Slovenije, a ove koji su nas psovali treba da bude sramota - poručio je Štimac.

- Ovde su ljudi koji su ostavili soje porodice, decu i dali tri meseca reprezeatciji. Možda neki od nas nisu zvezda kao Pau Gasol, ali došli smo , dali sve od sebe za reprezentaciju i zato te ljude treba da bude sramota - rekao je naš centar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    21. septembar 2013 | 22:06

    Dosao sam na tekmu sa Spanijom,putujuci 700km i umesto da gledam bar kako se borite,od Vas nista?! Ostao sam do kraja i aplaudirao,nadajuci se da ce te bar otici na svetsko prvenstvo!!! :)

  • Maestro

    21. septembar 2013 | 22:05

    Svaka čast Štimara. Hvala ti! Biće još bolje sledeće godine.

  • AfricA

    21. septembar 2013 | 21:38

    Bio sam na tekmi sa Španijom, i psovao sam vas. Ali ne zbog poraza, ni zbog toga što niste Paul Gasol, nego što i sami ne verujete u sebe da ste odlični!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA