GULBIS OPET O ĐOKOVIĆU: Sve sam mu rekao u lice!

- Ništa loše nisam rekao, samo da ne razumem zbog čega je morao da se menja. Normalno komuniciramo, čak i treniramo zajedno, pa sve te stvari njemu otvoreno kažem - rekao je Letonac

  • 24

Letonski teniser Ernests Gulbis uzburkao je javnost nedavnom izjavom da ga Novak Đoković nervira svojim ponašanjem, ističući da se najbolji svetski teniser mnogo promenio od 12. godine zbog slave i novca.

Mediji u domovini su tražili od 36. igrača sveta da pojasni razloge takve izjave, a on je rekao da je i samom Đokoviću u lice govorio sve što je nedavno izjavio.

- Bilo bi smešno da se Novak nije promenio od 12. godine, jer se svi menjamo, ali zašto bi to uticalo sad na naš odnos? Ništa l0še nisam rekao, već samo da ne razumem zbog čega je morao da se menja. Mi normalno komuniciramo, čak i treniramo zajedno, pa sve te stvari i njemu otvoreno kažem - rekao je Gulbis i dodao:

- Sećam se da se promenio kada je prvi put bio 16. igrač sveta. S jedne strane, to je potpuno normalno, ali ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponašaju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volim svoju Srbiju

    22. septembar 2013 | 13:42

    Da li je to zbog toga što BOŠNJACI nemaju vrhunske tenisere?! Hmmm,da!

  • SRBA

    22. septembar 2013 | 14:00

    Gulbis, a i TI bosnjak, mozete zajedno da mu ga fafate ;) Idi operi dres Dzeka i ne laprdaj mnogo.

  • delije1989

    22. septembar 2013 | 13:41

    Ljubomora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA