Stojanović ostaje na klupi Zvezde!

Sumnje su ipak bile netačne i epilog je na kraju dobio potpuno drugačiji scenario. Slaviša Stojanović ostaje trener Crvene zvezde, odlučio je Upravni odbor beogradskog kluba

  • 10

Posle sastanka Upravnog odbora Crvene Zvezde stiglo je zvanično saopštenje da je ostavka dosadašnjg trenera Slaviše Stojanovićakoju je podneo posle poraza od Voždovca sa 1:0, odbijena. 

Ono što je malo ko očekivao jeste ostanak šefa struke "crveno-belih" posle lošeg starta u prvenstvu, gde je ostvario tri pobede i dva poraza uz jedan remi. Slovenac je na klupi Zvezde nasledio Sa Pintua, koji je klub napustio neposredno pred odlazak ekipe na pripreme u junu mesecu.

Portugalac je imao ugovor na godinu dana i tri meseca i može se reći da mu nije loše išlo, s obzirom na činjenicu da je bio u situaciji da u "večitom derbiju" odlučuje o tituli. Međutim, po završetku sezone, pobegao je glavom bez obzira kada je uvideo da su apetiti na "Marakani" ogromni, a mogućnosti zaista male. Tada je kao osnovni razlog naveo činjenicu da mu nisu obezbeđena adekvatna pojačanja kakva je tražio. Upravo je u tome ključ.

Da li je Slaviša Stojanović kadar da načini čudo? Jako teško. Posle blamaže, kako su svi nazvali remi sa Donjim Sremom, Stojanović je rekao da ne zna zašto Zvezda mora da pobedi.

Naravno da je svaki ljubitelj i navijač ovu izjavu doživeo kao neprofionalizam i neambicioznost kada je trener najtrofejnijeg srpskog kluba u pitanju. Ali se upravo radi o tome da je Slovenac hteo samo da kaže da je Zvezdin igrački kadar u potpunoj ravni sa, recimo Donjim Sremom. Stoga ne čudi što su silno motivisani momci iz Pećinaca sa "Marakane" odneli za njih istorijski bod!

Kako stvari stoje, Džaja i kolege su shvatili da je pametnije da prihvate da na terenu više nisu Prosinečki, Pančev i Savićević ili Boško Janković, ili Žigić i Pantelić, i dozvole stručnjaku da uigra ekipu i stigne do titule prvaka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    23. septembar 2013 | 20:46

    Nikad nize nismo pali u istoriji ovo je kraj definitivno... Kad grobari kazu zao nam vise da vas gledamo ovakve,bez jake zvezde nema ni jakog partizana' to je za mene uvreda... Zvezda je mrtva na zalost nas par miliona koji hocemo ili necemo to da priznamo.

  • zullu

    23. septembar 2013 | 21:02

    Nemaju para da plate ovog a kamo li da nadju novog...

  • Geza

    23. septembar 2013 | 21:02

    Uprava napolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA