PROPAO PROJEKAT: Real ostaje bez svog ostrva u Emiratima (VIDEO)

Čelnici "kraljevskog" kluba su sa partnerom potpisali ugovor vredan milijardu dolara, ali su, znajući o kakvom se "zalogaju" radi, insistirali da oni ne moraju da daju ni jedan cent

  • 0

Ambiciozan projekat vredan milijardu dolara, kojim bi madridski Real u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dobio "svetski" trening centar pao je u vodu pošto konzorcijum nije uspeo da obezbedi potreban novac?!

Eto, u prebogati Emirati imaju problem kako da "namaknu pišljivu" milijardu dolara. Trening centar bi bio građen na moru, kao veštačko ostrvo i zamišljen je da u sastavu ima hotel sa pet zvezdica (450 ležaja), apartmansko naselje sa svim propratnim sadržajem, marinom, ali i muzejom i stadionom koji ne bi imao tribinu koja bi zaklanjala pogled na more.

"RAK Marjan Island Fotball", kompanija koja je želela da san pretvori u stvarnost, u elaboratu je sugerisala da bi svake godine ovo mesto posećivalo oko milion turista. Međutim, svesni prevelikog zalogaja čelnici "kraljevskog kluba" se nisu zaletali pa su potpisali ugovor po kojem oni nisu dužni da investitoru obezbede ni cent. Usput, ideja im se svidela pa će sada pokušati da pronađu novog partnera u istoj regiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA