Džajić: Navijači su vratili dresove! Čović: Ko ne može da izdrži pritisak nije za Zvezdu!

- Trener Stojanović danas je imao slobodan dan, kao i prvotimci, nešto mu nije bilo dobro, te je išao lekaru. Sada je sve u najboljem redu - razrešio je dilemu predsednik Džajić

  • 21

Skoro četiri sata trajao je sastanak Upravnog odbora, na kome se raspravljalo o raznim stvarima u vezi s tekućim problemima. Iako odluka o smeni trenera nije bila na dnevnom redu, članovi Uprave osvrnuli su se i na to.

Posle velikog iščekivanja, prvi se novinarima obratio predsednik Dragan Džajić, koji je, između ostalog, rekao da je trening odložen zbog Stojanovićeve bolesti.

- Trener nije bio na dnevnom redu, ali je naknadno uvršten. Razgovarali smo o njemu, ali kao što je već poznato, on je i dalje na klupi kluba. Svakako da nismo zadovoljni rezultatima u poslednje dve utakmice, i ja znam šta znači napraviti tri kiksa na početku - započeo je predsednik Dragan Džajić, a potom dodao:

- Stojanović je danas imao slobodan dan, kao i prvotimci, nešto mu nije bilo dobro, te je išao lekaru. Sada je sve u najboljem redu.

Predsednik "crveno-belih" se, takođe, osvrnuo i na situaciju sa skidanjem dresova prvotimaca od strane navijača.

- Niko ne opravdava postupak navijača, ali se dugo poznajemo i oni su večeras vratili dresove. Shvatili su da su pogrešili i tako nešto se više neće ponoviti - obećao je prisutnima Džajić.

Prethodnih dana se pričalo kako stvari u Upravnom odboru nisu baš najsjajnije, a posebno su se isticali sukobi prilikom odabira trenera, jer je, navodno, svako imao drugačiji predlog.

- Naravno da smo razgovarali i o jedinstvu Uprave, dok god smo u klub, moramo imati neka različita mišljenja, kao i bilo gde. Problemi postoje, ali nisi nerešivi. Ozbiljni smo i kvalitetni ljudi, a vođenje Zvezde je mnogo ozbiljnije i kompleksnije nego što drugi misle - zaključio je Dragan Džajić.

Čović: Račun je blokiran

Kao što to obično biva, po završetku sednice jedan od najgovorljivijih bio je Nebojša Čović.

- Naš račun se svaki dan susreće s problemima blokade i deblokade, račun je blokiran od strane čačanskog Borca sa cifrom od 80.000 evra. Situacija je teška, ali se borimo. Na primer, zaposlenima su isplaćene stare obaveze - rekao je Čović, i napomenuo da nije bilo govora o privatizaciji na ovom Upravnom odboru.

Predsednik "crveno-belih" takođe je prokomentarisao neprijatnu situaciju s navijačima.

- Naravno da smo imali sastanak s njima. Nije u redu to što su uradili, ali kojem je "zvezdašu" bilo lako posle poraza? Čitava ta scena izgedala je tužno, ali mi imamo zajednički zadatak, a to je da pomognemo Zvezdi - rekao je Čović, koji se osvrnuo i na pritisak prema igračima koji vrše navijači.

- Ili si lav ili nisi lav! Svaki igrač koji dolazi u bilo koju Zvezdinu sekciju treba da se zapita da li može da izdrži pritisak. Ako ne može, neka i ne dolazi - jasan je bio Nebojša Čović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    23. septembar 2013 | 22:53

    Smesni ste...

  • xxxx

    23. septembar 2013 | 23:26

    Stvarno ste postali fudbalski klub koji postaje po svemu poznat samo ne po lepom fudbalu, odprilike ste kao Karleuša, pevačica koja je poznata po glupim izjavama, napadima na druge i ostalim glupostima samo ne po pevanju. Zalosno i tužno a u isto vreme i komično

  • Nemanja

    23. septembar 2013 | 23:03

    Covicu extra si pomogao zvezdi..ostani jos dugo da partizan uzme sto vise titula...za dva meseca ovako ce se isto pisati i o kk.crvena zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA