BODIROGA: Prvo analize, pa novi selektor!

Dva dana posle Evrobasketa, potrebno je prvo uraditi analize, sagledati stvari koje su urađene i videti u kojem pravcu i sa kojim opcijama će KSS ići dalje

  • 0

Košarkaška reprezentacija Srbije ostala je bez svog kormilara. Dušan Ivković je doneo odluku da posle skoro pet godina prepusti klupu nacionalnog tima nekom mlađem treneru.

Da li postoji rok u kojem bi novi selektor trebalo da bude poznat i da li uopšte postoji lista kandidata - odgovor je ne, a Dejan Bodiroga, potpredsednik KSS je tim povodom rekao:

- Evropsko prvenstvo se tek završilo. Dva dana posle, potrebno je prvo uraditi analize, sagledati stvari koje su urađene i videti u kojem pravcu i sa kojim opcijama će KSS ići dalje.

Na pitanje o načinu angažovanja selektora, da li će biti profesionalac i biti mu dozvoljeno da radi i u klubu, Bodiroga je rekao:

- Ova tema je ispred nas već 15-ak godina. Već sam rekao šta ćemo prvo uraditi, a svakako da je pozitivnije da imamo čoveka koji će biti maksimalno koncentrisan na svoj posao - rekao je Dejan Bodiroga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(D.J/B.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA