Rašović protiv Metalca u vatru gura i mladog Ivkovića

Saša Ivković bi mogao da zauzme mesto startnog štopera prvi put u srpskoj ligi. Izostaju Đemba Đemba, Ostojić, Ninković, verovatno i Stanković

  • 0

Roviti Partizan kreće u pohod na trofej koji mu je prošle godine izmakao još u četvrtfinalu. "Crno-beli" će bez nekoliko standardnih provitimaca dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca, a trener srpskog šampiona Partizana Vuk Rašović smatra da Partizan ovaj meč mora da odigra jednako kvalitetno kao i onaj predstojećeg vikenda protiv Vojvodine.

 

- Duel s Metalcem, ekipom koja ima ambiciju da vrlo skoro postane član elitnog društva, ne doživljavamo kao pripremu za Vojvodinu. Ulazimo s maksimalnim takmičarskim ambicijama i sa željom da nastavimo seriju pobeda iz prvenstva - rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

 

On je dodao da neće mnogo "rotirati" tim i da će napraviti maksimalno dve izmene.

 

- Ovo je normalan ritam utakmica, nema potrebe za velikim tumbanjem. Izvesno je da zbog povreda neće igrati Ðemba Ðemba i Ostojić, Ninković je suspendovan, a videćemo kakva će biti situacija sa Stankovićem. On će igrati samo ako bude 100 odsto spreman, u protivnom menjaće ga Saša Ivković - poručio je Rašović.

 

 

Ivković (20), talentovani štoper koji konkuriše za mesto centralnog defanzivca od početka sezone, odigrao je samo 30 minuta utakmice sa Širakom u Beogradu, pa je za očekivati da će mu Rašović ukazati šansu i u prvoj rundi kupa i to pred "grobarima".

 

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Partizana i Metalca igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA