• 0

Evroliga pohvalila KK Partizan za projekat "One team" i rad sa decom bez roditelja

Na poziv Evrolige, ekipa Partizan One Team prezentovala je projekat Partizan One Team Telekom, oficijelni film i specifičan način rada sa štićenicima Doma Drinka Pavlović

  • 0

Drugi sastanak učesnika Evroliginog projekta One team održan je 17-18. septembra u Istanbulu. Na dvodnevnim predavanjima, predstavnici klubova razgovarali su o dosadašnjim rezultatima programa, razmenjivali iskustva i diskutovali o načinima na koji košarka može pozitivno da utiče na razvoj društvenih zajednica. Klubovi koji su po oceni Evrolige i drugih učesnika imali uspešne programe tokom prethodne sezone bili su u prilici da prezentuju rezultate svog rada.
Među najzapaženijim bio je KK Partizan sa svojim programom integracije dece bez roditeljskog staranja iz Doma "Drinka Pavlović" koji je završen u junu ove godine.

- Bilo je pravo zadovoljstvo biti učesnik novog okupljanja svih timova koji učestvuju u One Team projektu. naši One Team treneri su i na parketu vežbali i radili sve ono neophodno za još uspešniji rad sa decom. Na poziv Evrolige, ekipa Partizan One Team prezentovala je projekat Partizan One Team Telekom, oficijelni film i specifičan način rada sa štićenicima Doma Drinka Pavlović. Dobili smo veoma pozitivne reakcije svih učesnika u projektu - rekao je Milan Cirilović, Partizan One Team menadžer.
KK Partizan One Team će u oktobru početi sa novim programom, čiji će cilj biti da putem košarke, kreativnih radionica i raznih akcija pomogne integraciju ugroženih socijalnih grupa u zajednicu.
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!
(Telegraf, Izvor: kkpartizan.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima