Evroliga pohvalila KK Partizan za projekat "One team" i rad sa decom bez roditelja

Na poziv Evrolige, ekipa Partizan One Team prezentovala je projekat Partizan One Team Telekom, oficijelni film i specifičan način rada sa štićenicima Doma Drinka Pavlović

  • 0

Drugi sastanak učesnika Evroliginog projekta One team održan je 17-18. septembra u Istanbulu. Na dvodnevnim predavanjima, predstavnici klubova razgovarali su o dosadašnjim rezultatima programa, razmenjivali iskustva i diskutovali o načinima na koji košarka može pozitivno da utiče na razvoj društvenih zajednica. Klubovi koji su po oceni Evrolige i drugih učesnika imali uspešne programe tokom prethodne sezone bili su u prilici da prezentuju rezultate svog rada.

Među najzapaženijim bio je KK Partizan sa svojim programom integracije dece bez roditeljskog staranja iz Doma "Drinka Pavlović" koji je završen u junu ove godine.

- Bilo je pravo zadovoljstvo biti učesnik novog okupljanja svih timova koji učestvuju u One Team projektu. naši One Team treneri su i na parketu vežbali i radili sve ono neophodno za još uspešniji rad sa decom. Na poziv Evrolige, ekipa Partizan One Team prezentovala je projekat Partizan One Team Telekom, oficijelni film i specifičan način rada sa štićenicima Doma Drinka Pavlović. Dobili smo veoma pozitivne reakcije svih učesnika u projektu - rekao je Milan Cirilović, Partizan One Team menadžer.

KK Partizan One Team će u oktobru početi sa novim programom, čiji će cilj biti da putem košarke, kreativnih radionica i raznih akcija pomogne integraciju ugroženih socijalnih grupa u zajednicu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf, Izvor: kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA