Murinjo frustriran, Slucki gaji nadu pred revanš

  • 0

Prokockana pobeda Reala u poslednjem minutu gostovanja u Moskvi je ifrustrirala trenera Madriđana Žozea Murnja. Portugalac nije krio razočarenje rezultatom, ali je ubeđen u dalji prolaz svog tima.

- Isfrustrirao nas je njihov gol, jer smo bili bolji i imali smo više prilika za gol!  Ali, kada se sve sabere ostvarili smo dobar rezultat s kojim bih bio srećan u svakoj gostujućoj utakmici nokaut faze u kojoj igramo revanš kod kuće. Oni su srećni što su izbegli poraz, a mi smo bili frustrirani. Iako nisu mnogo toga napravili pred našim golom, Rusi su nam veoma otežali posao. Odigrali su ozbiljnu i tvrdu utakmicu i radili su naporno – rekao je "Posebni" posle meča.

On je podsetio da je Real u sličnoj situaciji bio i prošle godine u ovo vreme.

- Imati vođstvo i primiti gol tako kasno ostavlja gorak ukus u ustima, ali nećemo da pravimo dramu oko toga. Prošle sezone u ovoj fazi bili smo u sličnoj situaciji protiv Liona, pa smo uspeli da pobedimo u revanšu kod kuće. Uvereni smo da isto možemo da ponovimo i ovoga puta - zaključio je portugalski trener.

Njegov kolega na klupi CSKA, ruski stručnjak Leonid Slucki, svestan je da je njegov tim i dalje autsajder, ali odbija pomisao da sa belom zastavicom ode na "Bernabeu".

- Da nismo napravili veliku grešku u prvom poluvremenu, meč bi se završio bez golova. Odbrambene zadatke smo dobro ispunili, ali smo propustili da budemo opasniji u napadu. Na kraju smo sve bacili u napad, povećali pritisak na odbranu Reala i iskoristili poslednju priliku. Imamo još šansi za prolaz. Pre dve godine identičan rezultat smo imali u susretu sa Seviljom, pa smo u revanšu obezbedili prolaz dalje. Real je i dalje favorit, ali ishod ove utakmice daje nam nadu za konačan uspeh - poručio je strateg "Armejaca".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA