PAZITE SAD: Mančester junajted nudio 120 miliona za Bejla!

Navodno, novac nije bila presudna stavka u slučaju Bejlovog dolaska u Real, jer je Junajted pokušao da se uključi u trku sa čak 20 miliona evra višom ponudom

  • 1

Predstavnici Mančester junajteda nudili su Totenhemu 120 milliona evra za Gereta Bejla, ekskluzivno objavljuju britanski "San" i "Miror", ali Velšanina ta suma nije sputala od sna da zaigra za Real iz Madrida.

Navodno su "crveni đavoli" ponudili 20 miliona više od Madriđana, čim su shvatili da postoji šansa da se najtraženiji fudbaler preseli u špansku prestonicu i na taj način pokušali da "otmu" Bejla u samom finišu prelaznog roka.

Predsednik Madriđana Florentino Perez tom prilikom je rekao da pregovori sa "pevcima" iz Londona traju dugo i da nije postojala šansa da brzonogi napadač eventualno promeni odluku.

- Kada je Junjated ponudio 120 miliona, pomislili smo da je možda bolje da se povučemo, ali je Bejlova želja iz detinjstva da zaigra za Real ovoga puta bila je presudna - rekao je Perez.

On je potom demantovao spekulacije da je Bejlov transfer deo marketinške kampanje ekipe Reala.

- Politika našeg kluba je da angažujemo najbolje fudbalere na planeti, i s obzirom na Bejlove fudbalske kvalitete, prošli smo relativno jeftino - mišljnje je Pereza.

Već na svom prvom meču bivši golgeter Totenhema uspeo je da se upiše u strelce protiv Viljareala, ali na negovu žalost taj meč je završen sa nerešenim rezultatom 2:2.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA