Partizan nije isplatio igračima premije za dve titule i plasman u LE?

Crno-beli nisu dobili zagarantovan novac posle osvajanja prethodna dva šampionata Srbije, kao ni prošlogodišnjeg plasmana u drugo najjače evropsko klupsko takmičenje

  • 2

Fudbalski klub Partizan nije isplatio igračima premije zarađene osvajanjem dva prethodna prvenstva, kao i one predviđene za prošlogodišnji plasman u Ligu Evrope i osvojena tri boda.

"Večernje novosti" pišu da crno-beli još nisu ispoštovali igrački kadar za premije zarađene osvajanjem prvenstva pod dirigentskom palicom Avrama Granta, kao ni ovogodišnje, šeste uzastopne titule kada je sa klupe pehar prigrlio Vuk Rašović (najstandardniji očekuju oko 20.000 evra po trofeju), kao i za prošlogodišnji ulazak u Ligu Evrope (10.000 evra po igraču) i osvojena tri boda.

List je uporedio ovu situaciju sa onom koja je u komšiluku, gde takođe plate kasne, ali ujedno i konstatuje da igrači Partizana nisu podizali glas zbog toga.

Gostujući u emisiji novinara Dejana Anđusa, predsednik Partizana Dragan Đurić je opširno govorio o tome kako klub, iako organizacijski jedan od najjačih u zemlji, mora prodavanjem igrača da obezbedi egzistenciju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA