AMELA TERZIĆ: Spremam se za Kros Evrope!

Sprska atletičarka otkriva koji su joj sledeći planovi u pripremama za predstojeća takmičenja

  • 0

Reprezentativka Srbije i evropska šampionka do 23 godine na 1.500 metara Amela Terzić ove godine nije imala pauzu zbog spremanja za ulične trke i kroseve, ali i pored toga, oseća se sjajno i već uveliko se sprema za nove borbe i pobede na duže staze.

- Trenutno se osećam dobro, pokušavam da uživam u svakom slobodnom trenutku, a kada imam puno obaveza, trudim se da isključim glavu, kako se ne bih previše zamarala - rekla je Amela.

Srpska atletičarka priznala je da je oduševljena i veoma iznenađena jer je nominovana za nagradu "Zvezda u usponu".

- Nisam se ovome nadala, zaista je velika stvar biti nominovan za neku ovako prestižnu nagradu. Čast mi je što se među ovoliko kvalitetnih atletičarki nalazim i ja.

Na pitanje gde će se ove godine spremati za ulične trke i kroseve, Amela kaže:

- Na pripreme ću ići u Ulcinj, kao svake godine, tamo ću se spremati za Kros Evrope koji će biti 8. decembra i imaću zaista jaku grupu za trening. Staza u Ulcinju mi jako odgovara i od 2010. godine se tamo spremam. Sada me očekuju mešovita takmičenja, ulične trke i krosevi - dodala je za kraj Amela Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA