Zvezda predstavila novi dres i tim za narednu sezonu! (FOTO)

Košarkaši ekipe s Malog Kalemegdana "prošetali" novu garnituru dresova, a predsednik kluba Nebojša Čović napominje da bi naredne sezone trebalo obradovati armiju navijača titulom

  • 8

Košarkaški klub Crvena zvezda promovisao je tim za narednu sezonu, kao i novu garnituru dresova američkog proizvođača opreme "Champion".

Igrači su u beogradskom hotelu "Metropol" "prošetali" nove dresove, a posebnu garnituru će nositi i juniorski klub i ženski klub.

- Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo tim i dresove za narednu sezonu. Prethodne dve sezone pokušali smo da približimo cilj ostvarenju, a naredne ćemo pokušati još više. Napravili smo koncepciju isključivo po zakonu da bi klub mogao da živi - rekao je predsednik kluba Nebojša Čović, dodajući:

- Moramo da razumemo većinsku armiju navijača u ovoj zemlji, i pokušamo da joj donesemo titulu. Imamo bisere srpske košarke. Ti ljudi moraju da budu i obrazovani, a ne samo da udaraju loptu.

- Deset dana samo do početka prve utakmice. Raško Katić je stigao sinoć i konačno smo kompletni. U prethodnom periodu sve se svelo na rad, rad i samo rad. Nadam se da ćemo biti najbolji kada to bude najpotrebnije - rekao je trener "crveno-belih" Dejan Radonjić.

Jedno od najjačih pojačanja "crveno-belih" Slovenac Jaka Blažič rekao je da jedva čeka da počne da nastupa za svoj novi tim.

- Imao sam dva dana da se odmorim od Evropskog prvenstva, došao sam spreman i jedva čekam da počnemo. Drago mi je da sam konačno sa "delijama", ne protiv njih. Uzbuđen sam - rekao je Blažič.

Cena dresa je 2.792 dinara, šortsa 2.392, i od danas su u prodaji u prodavnicama "SportVisiona".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(F.H.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    25. septembar 2013 | 13:24

    Dobro ovaj Čović on je i kod košarkaša i kod fudbalera glavni? Dajte čovjeku još bar šahiste ili tako nešto da bude na svom. On bi bio dobar za Šore u Vojvodini . To je ono kad se šora , tu bi mogao da unapredi situaciju . Da se malo čovek šora.

  • GoranM

    25. septembar 2013 | 13:49

    Čović je svuda gde je teško. Veliki pregalac i entuzijasta, hvata se ukoštac sa problemima od kojih drugi i glavu okreću. Što se tiče dresova, najbitnije je da se dopadnu navijačima i da ne moraju da idu na neke prepravke. Valjda će biti sve u redu.

  • aksic92

    25. septembar 2013 | 14:24

    pazi bobi plafon..xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA