Zvezda s Rajkovićem, Mihajlovićem i Omegom napada Proleter (FOTO)

Trener ''crveno-belih'' Slaviša Stojanović u poslednjem trenutku odlučio da promeni sastav pred meč sa Slanobarcima

  • 1

Iznenađenje na ''Karađorđu''! Iako je trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović objavio spisak fudbalera koji će se suprostaviti Proleteru u Novom Sadu, u poslednjem trenutku je došlo do promene.

Ono što je svakako najinteresantnije jeste da u timu nema Bobana Bajkovića, što automatski znači da će se prvi put na klupi naći ''zlatni omladinac'' Predrag Rajković, a među stativama Miloš Vesić.

Osim Rajkovića iznenađenje je i pojavljivanje Robertsa Omege u prvoj postavi. Očigledno nezadovoljan igrom Darka Lazića, Slovenac je odlučio da šansu pruži Liberijcu koji je u više navrata isticao nezadovoljstvo i bio na pragu odlaska iz kluba.

Stojanović je, takođe, odlučio da šansu da i mladom Stefanu Mihajloviću, koji će zajedno s Daudom činiti najistureniji tandem ''crveno-belih''. Pored pomenutih igrača, na terenu "Karađorđa'' će se naći i Mijailović, Pečnik, Martinović, Gogić, Savićević, Vešović i Ninković, koji u ovom meču nosi kapitensku traku.

Na klupi će se, pored pomenutog Rajkovića, naći još Krneta, Milijaš, Mladenović, Kovačević, Mrđa i Onjilo.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA