Lejkersi neće da produže ugovor Brajantu!

Čelnicima Lejkersa ne pada na pamet da isplaćuju silne sume svom najboljem igraču dok se ne vidi da li i koliko može da pomogne ekipi s obzirom na povredu

  • 3

Ostalo je meseca dana do starta nove sezone u NBA ligi a prva zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant još uvek se nije oporavio od povrede ahilove tetetive koju je zadobio prošle godine.

 

Veteran ulazi u poslednju godinu svog ugovora, a čelnici najpopularnijeg kluba u Los Anđelesu ne žele da mu ponude produžetak saradnje dok se potpuno ne oporavi od povrede.

 

"Crna mamba" je najplaćeniji igrač NBA lige, i ukoliko budu želeli da ga zadrže Jezeraši bi morali da se spreme na minimum 32 miliona dolara manje u svojoj kasi, koliko je iznosio njegov poslednji potpis.

 

Postoji načelna ideja prema kojoj bi Kobi trebalo da drastično smanji svoja primanja kako bi olakšao situaciju sa klubom gde je apsolutna legenda.

 

 

Tačno je da ima 35 godina, ali s obzirom na njegove kvalitete izlišno je govoriti o tome da bi lako mogao da nađe drugu sredinu ako bude potrebe za tako nešto. S druge strane i Lejkersi su dovoljno uticajni da u svoje redove dovedu nekog od već proverenih "sipača" koji bi, s obzirom na godine starosti, mogli da budu rešenje na duže staze.

 

Osim brajanta 2014. godine ugovori ističu Karmelu Entoniju i Lebronu Džejmsu i nije novost da bi apsolutno svaka ekipa vrlo rado videli nekoga od njih dvojice u svojim redovima.

 

Melo je jasno stavio do znanja da želi započeto da nastavi sa Niksima, dok popularni "Kralj" ostaje nedorečen kada je u pitanju "velika ljubav" prema Majamiju.

 

 

Za Lejkerse bi najbolje bilo kada bi Kobi ostao, jer uz eventualni dolazak Džejmsa mogli bi da stvore tim čak ubojitiji od ovog koji trenutno ima dvostruki uzastopni šampion sa Floride.

 

Ovo je možda jedan od najboljih pokazatelja da li među sportistima još uvek postoji ljubav prema grbu i dresu koji nose godinama, ili se ipak sve svodi na broj nula u ugovoru.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA