TIPSA: Ni Zvezda ni Partizan!

- Kad sam bio mali, bio sam "grobar", onda me je kum prevario i počeo sam da navijam za Zvezdu. Sada nisam ničija pristalica - rekao je drugi najbolji srpski teniser

  • 2

Poznato je da je Novak Đoković veliki "zvezdaš", a Viktor Troicki veliki "partizanovac", a nagađalo se kome je priklonjen drugi najbolji srpski teniser Janko Tipsarević. Internetom je pre kružila fotografija Janka u Zvezdinoj trenerci, a kao mlađi je igrao za Teniski klub "Partizan".

Na pitanje za koga navija, Tipsarević odgovara:

- Ni za koga. Kad sam bio mali, bio sam "grobar", onda me je kum prevario i počeo sam da navijam za Zvezdu. Sada nisam ničija pristalica. Išao sam na utakmice Partizana, ali samo zbog Viće - prenosi "Žurnal" Jankove reči, koji slobodno vreme provodi na svojoj akademiji u Novom Beogradu.

Tipsa je prokomentarisao veridbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić...

- Dok sam dolazio, stigla mi je poruka. To je super vest, Jelena je ljubav njegovog života, čini mi se da su njih dvoje duže zajedno nego Biljana i ja. Koliko beše on ima godina?

Kada je dobio odgovor 26, Janko zaključuje:

- Pa i vreme mu je. Mislim da će im veza biti samo čvršća. Tako je barem bilo u Biljaninom i mom slučaju.

Janko je govorio i o problemima zbog čega Srbija i dalje nema Nacionalni teniski centar.

- To je jedan veliki začarani krug. Mi kao igrači pričamo sa Savezom, a oni kasnije sa državom. Država kaže "nemamo para za takav projekat". I tako u krug. Onda ja čujem komentare poput: "Šta bre priča ovaj Tipsarević? Nek ćuti i igra tenis". Zbog toga sam ja totalno batalio tu priču. To je još jedna stvar koja me odvlači od tenisa.

Ukoliko osvoje Dejvis kup ove godine, naši teniseri će to proslaviti na svojstven način.

- Ja sam bio za to da skačemo iz aviona, ali malo će biti hladno tada, a i ostali nisu oduševljeni. Dogovorićemo se u Šangaju, pa ćemo vas obavestiti na vreme - kaže Tipsarević.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA