VUJOŠEVIĆ: Tražimo još centra i spoljnog igrača

Trener Partizana zadovoljan odrađenim poslom u pripremama, ali smatra da timu treba još pojačanja

  • 6

Trener KK Partizan Duško Vujošević istakao je da su "crno-beli" spremni za predstojeću sezonu, ali da još nisu završili s dovođenjem pojačanja.

 

Vujošević je istakao da je zadovoljan urađenim u dosadašnjem delu priprema za narednu sezonu i najavio uspešnu sezonu, bez obzira na sve probleme sa kojima se ekipa suočava.

 

HOR BEČKIH DEČAKA PROIZVEŠČE POTREBAN TON

 

- Vratili smo se s turneje u Španiji i zadovoljan sam. Otišli smo nekompletni, s Muslijem koji je rekonvalescent, dok Milutinov praktično njje odigrao nijedan meč. Imamo mlad tim, oslabljeni smo odlaskom Lučića i povredom Bertansa, koji se vraća oko Nove godine, a došao je iskusni Kinsi.

 

- Bez obzira na to koliko smo menjali ekipu, hor bečkih dečaka se ne menja i proizvešćemo ton koji je potreban - rekao je Vujošević novinarima u dvorani Pionir tokom tradicinalnog "Evroliga medija dana".

 

 

On je dodao da trenutno na raspolaganju ima 13 igrača i potvrdio da je Bezbradica, koji je bio na probi, izborio ugovor.

 

DOBAR PLASMAN SRBIJE NA EP

 

Trener "crno-belih" iskoristio je priliku i da prokomentariše tek završeni šampionat Evrope u Sloveniji.

 

- Veliki uspeh je plasman Srbije na SP, a kad već Srbija nije prošla u borbu za medalje, ja sam tu navijao za Francusku. Drago mi je zbog izjava Žofrija Lovernja, emotivan je momak i prvi je, koji je još od Miloša Vujanića doneo zlatnu medalju u klub - poručio je Vujošević.

 

 

MUSLI: ŽELIMO PRSTEN JADRANA

 

Centar "crno-belih" Dejan Musli istakao je da ekipa naredne sezone ponovo želi trijumf u Jadranskoj ligi, ali i da se plasira u Top 16 Evrolige.

 

- Nismo imali pozitivan skor na turneji u Španiji, ali smo imali ozbiljne protivnike i mislim da je bio uspešna pripremni period. Cilj nam je osvajanje Jadranske lige i Top 16 Evrolige.

 

- Prva dva kola igramo pred domaćom publikom i nadam se velikoj podršci sa tribina. Odlaskom Lučića smo oslabljeni, ali za ekipu mnogo znači dolazak tako iskusnog i kvalitetnog igrača kakav je Kinsi - poručio je Musli.

 

 

Partizan će naredne sezone igrati u A grupi Evrolige s Barselonom, moskovskim CSKA, Fenerbahčeom, ukrajinskim Budivelnikom i francuskim Nanterom.Inače, Partizan je potpisao ugovor sa Nemanjom Bezbradicom (20,205) koji igra na poziciji krilnog centra, a ponikao je u mlađim kategorijama Inđije i FMP-a.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    26. septembar 2013 | 16:42

    Čovek izjavi 2 rečenice i odma pucaju kompleksi iz železnika!! Stvarno strašno

  • Pedja-PFC

    26. septembar 2013 | 17:38

    Pratite,musavci ,pratite....

  • Kibo

    26. septembar 2013 | 16:09

    Kako bre kada vam mali budzet..kada zvezda ima milijarde..kada ste sto godina u blokadi..kada vucic je gospodar svega...okle pare doktore...kme..kme...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA