Bilbao preokrenuo protiv Betisa, Viljareal nastavio da melje (VIDEO)

Uprkos promašenom penalu u 59. minutu Baskijci uspeli da slave protiv Betisa sa 2:1 dok je Viljareal očekivano savladao Espanjol identičnim rezultatom

  • 0

Bilbao po starom! Pobedom protiv Betisa rezultatom 2:1, u okviru šestog kola Primere, fudbaleri Atletika su nastavili trend promenjivih igara u kojima su zabeležili treću pobedu uz isto toliko poraza.

Bio je domaći tim na ivici ambisa i protiv Betisa, ali su De Markos u 73. i San Hoze u 82. minutu doneli Baskijcima pobedu za šesto mesto Primere.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena, gde je viđena samo jedna šansa Adurica, Bilbao je u nastavku imao penal koji nisu iskoristili u59. minutu. Samo tri minuta kasnije Betis je preko Moline došao u vođstvo, ali je pomenuti dvojac spasio ''crveno - bele'' prvog kiksa kod kuće.

Novo poglavlje u Primeri očigledno prija Viljarealu koji je zabeležio četvrtu pobedu od početka takmičenja, uz dva remija protiv Selte i Reala iz Madrida.

Mušterija ''žutoj podmornici'' bio je Espanjol koji je savladan sa 2:1. Golove su postigli Pebert u 1. i rezervista Pereira u 67. minutu, koji je na terenu zamenio upravo strelca prvog gola. Počasni pogodak i tračak nade za goste iz Barselone delo je Garsije u 80. minutu.

PRIMERA 6. KOLO:

Četvrtak:

Atletik Bilbao – Betis 2:1

(De Markos 73, San Hoze 82 - Molina 62)

Hetafe – Selta 2:0

Lopez 44, Arojo 50)

Viljareal – Espanjol 2:1

(Pebert 1, Pereira 67 - Garsija 80)

Utorak:

Barselona – Real Sosijedad 4:1

Levante – Valjadolid 1:1

Atletiko Madrid – Osasuna 2:1

Malaga – Almerija 2:0

Sreda:

Granada – Valensija 0:1

Sevilja – Rajo Valjekano 4:1

Elče – Real Madrid 1:2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA