Vaterpolisti Radničkog razbili Budvu u kvalifikacijama za Evroligu

Kragujevčani pobedili sa 17:4 i najavili velike domete ove sezone, a danas (10.30) igraju sa nemačkim Hanoverom i rumunskom Oradeom (19.30)

  • 1

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca uspešno su startovali u B grupi kvalifikacija za Evroligu pošto su u četvrtak u Kragujevcu, u meču prvog kola, savladali ekipu crnogorskog predstavnika Budve sa 17:4 (4:2, 2:1, 6:1, 5:0).

Golove za srpski tim postigli su Zloković i Ðorđe Filipović po 3, Burić, Korolija, Gak i Basara po 2, Rozental, Vuksanović i Filip Filipović, a za Budvu Popović, Marković, Ðurđić i Paškvalin.

- Ova utakmica je bila jako bitna za nas, jer je prva zvanična koju smo odigrali posle nekoliko meseci. Ima tu i dosta novih momaka i svi znamo da je potrebno vreme da se sve kockice uklope.

- Jako je bitno da igramo stabilno, pogotovo u odbrani i mislim da smo u tome uspeli, ne računajući par malih propusta. Ovo je samo prvi korak ka konačnom plasmanu, idemo dalje - izjavio je vaterpolista Radničkog Slavko Gak.

Domaćin turnira danas igra dve utakmice, od 10.30 sati protiv nemačkog Hanovera, a od 19.30 protiv rumunske Oradee.

U ostalim mečevima prvog kola Spartak Volgograd je pobedio Hanover sa 14:9, a Oradea je bila bolja od francuskog Monpeljea - 12:11.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    27. septembar 2013 | 12:18

    djeste sada ajkule,hahahaha kakav debakl ,kosarku da su igrali pa mnogo je.udri SRBIJAAAAAAAAAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA